TAIMSED
STEIGIKUUBIKUD
Suure valgusisaldusega taimsed steigikuubikud maitsevad nagu pärisliha ning sobivad kõikidesse Vahemere ja Aasia päritolu roogadesse. Kuna need on tervislikud ja valgurikkad ning nende maitse ja tekstuur on paremadki kui pärisliha omad, on need hea valik. Neid sobib suurepäraselt kasutada salatites ja kausiroogades ning liha-kartulipirukates, strooganovis või isegi pajaroogades.

Valmistamine: asetage laastud pannile. Küpsetage keskmise kuumuse juures aeg-ajalt segades viis minutit, kuni need on muutunud pruunikaks.
TAIMSED
STEIGIKUUBIKUD
Suure valgusisaldusega taimsed steigikuubikud maitsevad nagu pärisliha ning sobivad kõikidesse Vahemere ja Aasia päritolu roogadesse. Kuna need on tervislikud ja valgurikkad ning nende maitse ja tekstuur on paremadki kui pärisliha omad, on need hea valik. Neid sobib suurepäraselt kasutada salatites ja kausiroogades ning liha-kartulipirukates, strooganovis või isegi pajaroogades.

Valmistamine: asetage laastud pannile. Küpsetage keskmise kuumuse juures aeg-ajalt segades viis minutit, kuni need on muutunud pruunikaks.
NÄLJANE ROHKEM?
VAADAKE NEID!
KATSETASIME LUGEMATU HULGA RETSEPTIDEGA, KUNI LEIDSIME LÕPUKS SELLISE, MIDA ME NII VÄGA ARMASTAME JA MIS VALLUTAB IGA SÜDAME.