TAIMSED PELMEENID PÄIKESEKUIVATATUD TOMATITEGA
Taimsed päikesekuivatatud tomatitega pelmeenid on mõnus ja maitsev roog - iga ampsuga reisite päikeselisele Vahemere terrassile. Mahlane täidis on valmistatud taimsest lihast, rikkalikust tomatipastast ja petersellist ning sisaldab toitaineid, nagu raud, ning vitamiine, nagu B3 ja B12. Sobib nii vahepalaks kui ka kogupereeineks.

Valmistamine: keetke neid 7–8 minutit keevas vees, kuhu on lisatud soola. Praadige pannil 10–12 minutit või küpsetage ahjus 15–20 minutit 220 °C juures.
TAIMSED PELMEENID PÄIKESEKUIVATATUD TOMATITEGA
Taimsed päikesekuivatatud tomatitega pelmeenid on mõnus ja maitsev roog - iga ampsuga reisite päikeselisele Vahemere terrassile. Mahlane täidis on valmistatud taimsest lihast, rikkalikust tomatipastast ja petersellist ning sisaldab toitaineid, nagu raud, ning vitamiine, nagu B3 ja B12. Sobib nii vahepalaks kui ka kogupereeineks.

Valmistamine: keetke neid 7–8 minutit keevas vees, kuhu on lisatud soola. Praadige pannil 10–12 minutit või küpsetage ahjus 15–20 minutit 220 °C juures.
NÄLJANE ROHKEM?
VAADAKE NEID!
KATSETASIME LUGEMATU HULGA RETSEPTIDEGA, KUNI LEIDSIME LÕPUKS SELLISE, MIDA ME NII VÄGA ARMASTAME JA MIS VALLUTAB IGA SÜDAME.