TAIMSED
KEBABILAASTUD
Taimsed kebabilaastud on kiire ja maitsva roa valmistamisel suurepärane abimees. Liha meenutava tekstuuri tõttu sobivad need eri roogadesse, näiteks takodesse, köögiviljadega pannitoitudesse ja rebilihaga burgerite vahele.

Valmistamine: asetage laastud pannile. Küpsetage keskmise kuumuse juures aeg-ajalt segades viis minutit, kuni need on muutunud pruunikaks.
TAIMSED
KEBABILAASTUD
Taimsed kebabilaastud on kiire ja maitsva roa valmistamisel suurepärane abimees. Liha meenutava tekstuuri tõttu sobivad need eri roogadesse, näiteks takodesse, köögiviljadega pannitoitudesse ja rebilihaga burgerite vahele.

Valmistamine: asetage laastud pannile. Küpsetage keskmise kuumuse juures aeg-ajalt segades viis minutit, kuni need on muutunud pruunikaks.
NÄLJANE ROHKEM?
VAADAKE NEID!
KATSETASIME LUGEMATU HULGA RETSEPTIDEGA, KUNI LEIDSIME LÕPUKS SELLISE, MIDA ME NII VÄGA ARMASTAME JA MIS VALLUTAB IGA SÜDAME.