TAIMNE
BURGUNDIA PADA
Klassikalise Prantsuse roa taimne versioon, mis sisaldab suussulavaid lihakuubikuid, minikartuleid, porgandeid ja pärlsibulaid rikkalikus punase veini ja ürtide kastmes. Üks portsjon sisaldab 26 grammi valku.
Valmib mikrolaineahjus vaid paari minutiga – gurmeeroa valmistamine on tehtud imelihtsaks!

Valmistamine: eemaldage pappümbris. Tehke fooliumkattesse mõni väike auk ja asetage karp 2-3ks minutiks mikrolaineahju.
TAIMNE
BURGUNDIA PADA
Klassikalise Prantsuse roa taimne versioon, mis sisaldab suussulavaid lihakuubikuid, minikartuleid, porgandeid ja pärlsibulaid rikkalikus punase veini ja ürtide kastmes. Üks portsjon sisaldab 26 grammi valku.
Valmib mikrolaineahjus vaid paari minutiga – gurmeeroa valmistamine on tehtud imelihtsaks!

Valmistamine: eemaldage pappümbris. Tehke fooliumkattesse mõni väike auk ja asetage karp 2-3ks minutiks mikrolaineahju.
NÄLJANE ROHKEM?
VAADAKE NEID!
KATSETASIME LUGEMATU HULGA RETSEPTIDEGA, KUNI LEIDSIME LÕPUKS SELLISE, MIDA ME NII VÄGA ARMASTAME JA MIS VALLUTAB IGA SÜDAME.