TAIMSED
INGVERIPELMEENID
Ingveripelmeenidel on Aasia-stiilis täidis, mis koosneb taimsest lihast, Tai vürtside segust ja sibulatest. Peale selle, et need on maitsvad ja tervislikud, on neis rohkelt kergesti seeditavaid toitaineid, nagu raud, ning vitamiine, nagu B3 ja B12.

Valmistamine: keetke neid 7–8 minutit keevas vees, kuhu on lisatud soola. Praadige pannil 10–12 minutit või küpsetage ahjus 15–20 minutit 220 °C juures.
TAIMSED
INGVERIPELMEENID
Ingveripelmeenidel on Aasia-stiilis täidis, mis koosneb taimsest lihast, Tai vürtside segust ja sibulatest. Peale selle, et need on maitsvad ja tervislikud, on neis rohkelt kergesti seeditavaid toitaineid, nagu raud, ning vitamiine, nagu B3 ja B12.

Valmistamine: keetke neid 7–8 minutit keevas vees, kuhu on lisatud soola. Praadige pannil 10–12 minutit või küpsetage ahjus 15–20 minutit 220 °C juures.
NÄLJANE ROHKEM?
VAADAKE NEID!
KATSETASIME LUGEMATU HULGA RETSEPTIDEGA, KUNI LEIDSIME LÕPUKS SELLISE, MIDA ME NII VÄGA ARMASTAME JA MIS VALLUTAB IGA SÜDAME.